Min egen erfaring med at købe vinterstøvler – få mine bedste tip her

De sidste mange år, har jeg ofte rådgivet i valg af vinterstøvler. Men først for nyligt har jeg selv stået i situationen og skulle finde de bedste vinterstøvler til min søn. Og så kan det godt være jeg har en stor viden og erfaring fra mit professionelle liv, men det gør det ikke nemmere i praksis, når en 2 årig skal med på idéen.

Problematikken: Den ellers meget dejlige to årige gider kun prøve et par støvler! Og for det første er det ikke dem jeg har valgt, og for det andet havde jeg udset mange par han skulle prøve (moderen her, vil jo gerne være HELT sikker på det er de rigtige). Hmmm what to do…jo jeg placerer ungen ved legebordet/legepladsen (som er i enhver skobutik, med respekt for sig selv), og laver et omhyggeligt udvælgelsesarbejde. Jeg finder to-tre par han bare bli’r nødt til at prøve. Og så sørger jeg ellers for bestikkelse (i mit tilfælde en tur i postmand PER bilen). Jeg er selv meget aktiv, når han får dem på ift. at få sønnike til at gå og løbe lidt rundt i butikken, så jeg kan observere hvad han siger til dem. Og så kan jeg også vurdere støvlens størrelse efter lidt bevægelse, hvor foden har placeret sig ordentlig i støvlen.

Og ja jeg ved godt, at lige nu kan jeg trods alt forholdsvist nemt gennemtrumfe hvilke støvler han skal have, og at det måske hurtigt ændrer sig. Min nevø på 5 har f.eks. helt og holdent sin egen holdning til det med sko – og hvis han ikke selv må bestemme går han hellere uden! Min svigerinde prøver at præge ham med godt fodtøj stadigvæk (og gjorde det da han var yngre), men det bliver sværere og sværere og så må man gå kompromisets vej: ”Jeg har de her tre par, og så må du selv vælge”. Og så er der jo altid den mulighed, at tage flere par med hjem og prøve i ro og mag.

God fornøjelse derude i butikkerne og hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter, så er der her tre konkrete fokuspunkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*